Over

Persei B.V. is een bedrijf dat metaal recycleert en gevestigd is in het Nederlandse Bergen op Zoom. Persei B.V. heeft jarenlang kennis vergaard en kan nu op een kwaliteitsvolle manier secundaire grondstoffen recycleren.

In de eerste plaats willen we onze klanten waarde aanbieden. We streven naar een blijvende relatie op lange termijn via vertrouwen, communicatie en wederzijdse afspraken. Onze service is gebaseerd op het opbouwen en in stand houden van zakelijke contacten, en daarom richt onze onderneming zich zowel op particulieren als op bedrijven. We zijn flexibel wat uw behoeften betreft en willen u ook de hoogste waarde bieden. Dat maakt van ons uw betrouwbare partner.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, evalueren wij uw materiaal grondig waarna wij een scherpe prijsofferte opmaken. De prijzen worden doorgaans op dagelijkse basis opgemaakt en volgen de huidige situatie op de metaalmarkt (www.lme.com, www.thebulliondesk.com). Wij kunnen uw materiaal ophalen of u kunt het ook zelf brengen naar onze vestiging in Bergen op Zoom. We bieden u de meest aanvaardbare betalingsmethode binnen een korte termijn.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw recyclage, laat het ons dan weten! Wij zullen u met alle plezier een top prijs aanbieden!